Wessel at Raquette Lake Camp!!

Nog 2,5 week!

Donderdag 17 juni is het dan zover, dan zal ik vertrekken richting de states. Ik zal eerst een nachtje in New York verblijven om vervolgens de volgende ochtend met de bus door te reizen richting Raquette Lake Camp.
Ik zal daar voor 8,5 week zeilles gaan geven en met nog 2-3 andere begeleiders mijn eigen groep kinderen begeleiden gedurende deze periode.
De laatste keer dat ik zelf gezeild heb is ook al weer een aardig tijdje geleden dus ik hoop dat ze niet al te veel van me verwachten op het begin.

Laughing
Gelukkig heb ik daar nog 1,5 week de tijd voor dat de kinderen komen om bijgeschoold te worden
Wink
!
Na deze periode komt mijn broer nog die kant op en zullen we nog voor ruim twee weken gaan rond touren door het noordoosten van de states, de auto is inmiddels gehuurd, een grof idee van wat we willen gaan doen hebben we ook al aardig, nu nog alles een beetje uitwerken.
Ik zal proberen om zo af en toe hier een verhaaltje te plaatsten met wat foto's zodat jullie ook een beetje een idee krijgen van wat ik daar aan het doen ben!

Wessel

kale vandaal

Kom je nog een keer op een zaterdag naar de veen voor je gaat?

Dennis

Lekker ver van Nederland les gaan geven aan een stel kleine kinderen????? Misschien is Thailand meer wat voor jou???? Maar kom inderdaad maar gewoon weer een keer naar de veen, dan kunnen we goed afscheid nemen van elkaar (K)(L)

wieger

ziet er goed uit ouwe baas van me

rhck

Amice Bronsstring on tour, nice!